Geuren en kaarsen

De sfeermakers

Over Candhelle

Bij Candhelle worden de producten met de grootste zorg handmatig gemaakt. Al onze producten zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten. Zo gebruiken wij in onze kaarsen 100% Soja-was en worden onze producten op een duurzame manier verwerkt tot een mooi eindproduct. Candhelle hecht waarde aan kwaliteit. De door ons geselecteerde geuren staan garant voor een lange en aangename afgifte.  

LED kaarsen

Onze LED-kaarsen zijn gemaakt van echte was en geven een warm geel licht, dat realistisch het flikkeren van kaarslicht nabootst. 
De LED kaarsen zijn op afstand bedienbaar. Je kunt eenvoudig de gewenste aan/uit tijd instellen. De Diner- en Stompkaarsen werken op AA batterijen.

Geurblokjes

Onze geurblokjes bevatten natuurlijke ingrediënten. De geur van de blokjes houdt maandenlang aan en als deze na verloop van tijd minder wordt,  schraap je er wat af en komt de geur weer helemaal terug. Gooi het schaafsel niet weg, maar zuig het op met de stofzuiger (dan verspreid de stofzuiger ook de geur) óf gebruik het in een geurbrander.

Je kunt de Amberblokjes als huisparfum/luchtverfrisser vrijwel overal gebruiken. Gebruik wel altijd een schaaltje om ze op te leggen!

De Derde Deur | Geuren en kaarsen