Urban Sofa

Stel zelf je ideale bank samen

Heerlijk op de bank met een goed boek, een spannende film kijken met je gezin of gewoon lekker zitten of liggen. De bank is het middelpunt van de woonkamer en wordt vaak intensief gebruikt. Op basis van de prachtige vormgeving, kwaliteit en prijs, hebben wij er voor gekozen om het merk UrbanSofa te leveren. 

In de winkel vindt je een aantal modellen van UrbanSofa. Maar wij kunnen alle modellen in vele maten, kleuren en stoffen leveren en daarbij kun je zelf jouw perfecte bank samenstellen.

Bekijk de complete collectie van Urban Sofa.

UrbanSofa | bij ons in de winkel

UrbanSofa

Logo Urban SofaBekijk ons aanbod aan zitmeubelen van UrbanSofa. De modellen, uit de nieuwste collectie, op deze website staan ook in onze winkel.

De designafdeling van UrbanSofa ontwerpt en ontwikkelt, onder leiding van Ira Ness, elke bank in eigen beheer. Hierdoor wordt de kwaliteit 100% gegarandeerd. Jouw nieuwe bankstel wordt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand gemaakt. Omdat UrbanSofa elk zitmeubel in eigen beheer produceert, staan wij volledig achter de kwaliteit van deze banken. Wij bieden je daarom 3 jaar garantie op deze banken en stoelen.

Elke UrbanSofa is geheel naar jouw wens te personaliseren. Met keus uit vele opties zoals zitcomfort en stoffen stel je eenvoudig jouw eigen bank samen. De vele modellen zijn leverbaar in diverse opstellingen en je kiest zelf uit onze uitgebreide stofcollectie van 130 verschillende meubelstoffen en 18 lederkleuren. 

Bekijk de complete collectie van Urban Sofa.